Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim

Látványos átalakulás tartós sminkkel, sminktetoválással.

Miért lehet szükséged a sminktetoválásra?

A sminktetoválással időt és pénzt takarítasz meg, hiszen minden reggel ki kell sminkelned magad, ami valószínű, hogy a nap végét sem várja meg, így fel kellene frissíteni azt, amire nem mindig van lehetőségünk. A különböző sminktermékeknek is, főleg azoknak, amelyek igazán tartósak, áruk van. A sminktetoválás szemöldök esetében 1-1,5 évig tökéletesen helyettesíti a sminket, míg szemhéj és ajak tetoválás esetében 2-3 évig is. A sminktetoválás ára, így hosszú időre lebontva nem is olyan sok. Nem igaz? Érdemes megfontolni, hogy egy precízen megrajzolt, tökéletes formát adó, színben harmonizáló sminktetoválással mennyi időt tudsz megspórolni. Arról nem is beszélve, hogy magadnak nem biztos, hogy sikerül.. Ha a szemöldököd, ajkaid és szemhéjad is tartós sminkkel van készítve TIPP: csak egy alapozóra van szükséged, némi pirosítóra, esetleg egy szájfényre, hogy csillogjon az ajkad, és kész is vagy! Ugye jól hangzik?

 

Amennyiben a tartós sminktetoválás mellett döntenél, kis túlzással az ágyból kikelve is elindulhatsz munkába, bevásárlásra, de akár egy állásinterjúra is. Ha egy randevúra mész, a sminked felől megnyugodhatsz, nem kell aggódnod, nem kenődik el. A tükörbe csak azért fogsz nézni, hogy megcsodáld magad!

s

z

e

m

ö

l

d

ö

k

TETOVÁLÁS

A szemöldök az egyik legmeghatározóbb területe arcunknak, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket. Ha rosszul választunk formát vagy színt, ha túl vékony vagy túl vastag, esetlegesen hiányos szemöldökünk, akkor az arcunk karaktere is megváltozik. A szemöldök tetoválás esetében is, mint ahogy minden más területen, rendkívül fontos a precíz, vendég arcvonásához és mimikájához illeszkedő forma kialakítása. A megfelelő színt a vendég hajához, bőréhez, szeméhez kell igazítani, hogy egy kellemes összképet kapjon az arc.

A szemöldök tetoválással látványos változást érünk el, amivel az ember önbizalma is megnövekedik. Egy jól elkészített szemöldökkel az ember kisugárzása is megváltozik, hiszen viselője minden nap biztosan tudhatja, hogy „tartós smink” van rajta, így nem kell aggódnia, hogy elkenődött a nap végére. Ez az aggodalommentesség az, amiért szintén a sminktetoválás mellett döntenek.

A Soft Powder Brows (magyarul lágy púderes szemöldök) szemöldök tetoválás egy porszerű, sminkelt hatást keltő tetoválás. Régen tömören, egyszínűre satírozott szemöldököket készítettek, de ez már a múlté! Ma már igyekszünk minél inkább a természetesség felé orientálódni, így ezzel a módszerrel lehet azt elérni, hogy finom, lágy, poros hatású legyen a szemöldök.

A Powder Brows (magyarul púderes szemöldök) szemöldök tetoválás tulajdonképpen ugyan az, mint a Soft Powder, annyi különbséggel, ami a nevében is különbözik, hogy nem Soft, tehát nem lágy, így egy látványosabb, határozottabb tetoválást értünk ezalatt, de itt is nagy figyelmet fordítunk a természetességnek! A Powder Brows tulajdonképpen egy intenzívebb Soft Powder Brows.

Pixy Brows: egy különleges technika, mellyel még porosabb, még lágyabb eredményt érünk el, így sokkal természetesebb hatást tudunk elérni.

A

j

a

k

TETOVÁLÁS

Szeretnéd, ha az ajkaid határozottabbak lennének? Túl halvány? Nincs színe? Nem tetszik a színe? Nem vagy megelégedve az alakjával? Sérülés, herpesz következtében megváltozott az ajkad formája/színe? Az ajaktetoválás számodra a legjobb megoldás! Lehet teljesen természetes, lehet picit erőteljesebb vagy a bevállalósabbaknak valami extrém. Teljesen mindegy, hiszen ezt együtt határozzuk meg a tetoválás előtt, így a legmegfelelőbbet készítem el Neked.

A Full Lips ajaktetoválás lényege, hogy rúzsozott hatást keltsünk. Szükség van Full Lips tetoválásra akkor, ha asszimetria merül fel az ajkakat illetően és muszáj optikailag csalni és növelni kell az ajkak formáját (ezt maximum 1 mm-rel lehet). Ilyenkor ugyanis össze kell dolgozni a kontúrt, a „csalt részt”, illetve magát az ajkakat. Ezt csak ezzel a módszerrel kivitelezhető.

A Pixy Lips ajaktetoválás lényege, hogy lágyan színezzük az ajkakat, kiemelve azoknak természetes szépségét. A Pixy Lips tartóssága 1,5 év körül van, utána érdemes frissíteni. Ennél a technikánál bátrabban kell használni a színeket, mivel lágyan színezzük, kevesebb sűrűséggel kerül bele pigment.

Az Ombre Lips ajaktetoválás lényege, hogy az ajkak szélétől befelé haladva, a megbeszélt színeket összedolgozva, egymás után tetoválom.

s

z

e

m

h

é

j

TETOVÁLÁS

A szem a lélek tükre, tartja a közmondás. Milyen igaz, főleg, ha azt kiemeljük. A szemhéjtetoválással a szemeid hangsúlyozzuk. Ennek három lehetséges formája van nálam: Classic Eyeliner (magyarul sima tusvonal), illetve Smokey Eyes (magyarul füstös szemek) és a Lash Contour (magyarul szempilla tő sűrítés). A Classic Eyeliner-rel egy tusvonalat készítünk. A tusvonal hosszát a szemedhez mérjük, a vastagságát pedig Veled együtt meghatározzuk a szemed adottságainak megfelelően. A Smokey Eyes szemhéjtetoválás esetében egy vékony tusvonalat készítünk, majd füstözzük. A füstözés mértékét és színét szintén közösen beszéljük meg. A szemhéjtetoválást körülbelül 2-3 év után szükséges frissíteni, mivel a bőr nem cserélődik olyan gyorsan. Ezen kívül van lehetőség Lash Contour szemhéj tetoválásra is, mely annyit takar, hogy a felső szempillák tövébe tetoválok, csak és kizárólag oda, a szempillák közti területet „töltöm” ki, így a szempilláid sűrűbb hatást fognak kelteni.

Miért lehet szükséged szemhéjtetoválásra?

Ha szempilláid világosak, ritkák, viszont nem szeretnéd felhívni rá különösebben a figyelmet, akkor a Lash Contour szemhéjtetoválásra van szükséged.

Ha szeretnél egy kis merészséget belecsempészni az arcod összhatásába, akkor a Classic Eyeliner sminktetoválásra lesz szükséged. Ezzel egy cicás, kacér szemet kölcsönözhetsz magadnak, amely kiemeli a tekinteted, amire bátran sminkelhetsz kedvedre, amivel nem kell pepecselned, hiszen valljuk be, a tusvonal húzás a legnehezebbek egyike a sminkelés során.

Ha jobban tetszenek alapból a füstös tekintetek, vagy Te magadnak is alapból így készíted el a sminked, akkor a Smokey Eyes sminktetoválást Neked találták ki! Nem mondhatni azt, hogy csak azoknak ajánlom, akik bevállalósabbak, hiszen a füstös sminktetoválás intenzitását, „füstjét”, illetve annak vastagságát együtt határozzuk meg. Így nem kell aggódnod, hogy intenzív vagy erős lesz, mivel ezt a fajta tetoválást lágyabb hatásúra is el lehet készíteni. Csupán stílus kérdése az egész.

Bármelyiket is választod, jó döntés akkor, ha nem szeretnél bosszankodni azon, hogy elkenődik a hosszasan, kemény munkával elkészített szemhéjsminked vagy tusvonalad. A legjobb döntés akkor, ha érzékeny a szemed és könnyezik, ha allergiás vagy a kozmetikumokra és ezért nem tudod kihúzni a szemed vagy ha nem viselhetsz műszempillát.

Aki a szemhéjtetoválás mellett dönt, annak nem feltétlenül kell műszempilla sem. A műszempilla éves szinten, ha csak 10.000 Forinttal is számoljuk, 120.000 Forintot kóstál. A szemhéjtetoválásod 2-3 évig biztosan tartós marad. Így már nem is olyan költséges, igaz?!

További információk

Meglévő tetoválás javítása, színkorrekció +10.000 Ft!
Érvényes: 2022.12.01.-től.
Az árak forintban értendőek! Bankkártyás fizetés lehetséges!

A szalon

Nagyon fontos mindkettőnk számra, Neked és Nekem is, hogy nyugodt környezetben legyünk. Pont emiatt döntöttem amellett, hogy saját szalonba várjalak, mivel így tudom biztosítani a nyugodt, stresszmentes környezetet, így tudok a legjobban összpontosítani Rád. Itt nem szembesülsz azzal, mint egy nagyobb szalonnál, hogy jönnek-mennek a vendégek, nagy a zaj, itt diszkréten, zavartalanul szépülhetsz! A szalon Budapesten, a 3. kerületben található, mely nagyon könnyen megközelíthető a 17/19/41 villamossal. A villamos megálló gyalogosan 1 percre van. Az autóval érkezőknek is mindig van parkolási lehetőség az utcán, fizetős övezetben.

Previous slide
Next slide
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat

Rólam mondták

Üzletünk

1034, Budapest,
Kenyeres utca 44
Tel: +36 70 606 2203

nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig
Bejelentkezés alapján
Szombat – Zárva
Vasárnap – Zárva

© 2023 Created with