SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK

SZEMÖLDÖK

Látványos átalakulás tartós sminkkel, sminktetoválással

Soft Powder Brows

A Soft Powder Brows (magyarul lágy púderes szemöldök) szemöldök tetoválás egy porszerű, sminkelt hatást keltő tetoválás. Régen tömören, egyszínűre satírozott szemöldököket készítettek, de ez már a múlté! Ma már igyekszünk minél inkább a természetesség felé orientálódni, így ezzel a módszerrel lehet azt elérni, hogy finom, lágy, poros hatású legyen a szemöldök.

Powder Brows

A Powder Brows (magyarul púderes szemöldök) szemöldök tetoválás tulajdonképpen ugyan az, mint a Soft Powder, annyi különbséggel, ami a nevében is különbözik, hogy nem Soft, tehát nem lágy, így egy látványosabb, határozottabb tetoválást értünk ezalatt, de itt is nagy figyelmet fordítunk a természetességnek! A Powder Brows tulajdonképpen egy intenzívebb Soft Powder Brows.

Pixy Brows

A Pixy Brows egy olyan különleges technika, amellyel még porosabb, még lágyabb eredményt érünk el, így sokkal természetesebb hatást produkálunk! Ez a módszer a legmegfelelőbb, ha egy természetes hatású szemöldökre vágysz!

Árak

Tetoválás

Nem tudsz döntni?

Foglalj időpontot egy konzultációra, amely során megbeszéljük melyik tetoválás típus lenne a legjobb neked, berajzolással, színválasztással!

Previous slide
Next slide

VENDÉGEIM mondták

© 2023 Borzák Renáta e.v. | Minden jog fenntartva