SZEMHÉJ TETOVÁLÁSOK

szemhéj

Látványos átalakulás tartós sminkkel, sminktetoválással

Classic Eyeliner

A Classic Eyeliner egy sima tusvonal tetoválás, ami egy kis merészséget csempész az arcod összhatásába. Ezzel egy cicás, kacér szemet kölcsönözhetsz magadnak, amely kiemeli a tekinteted, amire bátran sminkelhetsz kedvedre, amivel nem kell pepecselned, hiszen valljuk be, a tusvonal húzás a legnehezebbek egyike a sminkelés során.

Smokey Eyes

A Smokey Eyes-ra nem mondhatni azt, hogy csak azoknak ajánlom, akik bevállalósabbak, hiszen a füstös sminktetoválás intenzitását, „füstjét”, illetve annak vastagságát együtt határozzuk meg. Így nem kell aggódnod, hogy intenzív vagy erős lesz, mivel ezt a fajta tetoválást lágyabb hatásúra is el lehet készíteni. Csupán stílus kérdése az egész.

Lash Contour

Lash Contur-t akkor ajnánlom, ha szempilláid világosak, ritkák, viszont nem szeretnéd felhívni rá különösebben a figyelmet. A technika annyit takar, hogy a felső szempillák tövébe tetoválok, csak és kizárólag oda, a szempillák közti területet „töltöm” ki, így a szempilláid sűrűbb hatást fognak kelteni, ami egy erősebb, magabiztosabb megjelenést ad tekintetednek.

Árak

Tetoválás

Nem tudsz döntni?

Foglalj időpontot egy konzultációra, amely során megbeszéljük melyik tetoválás típus lenne a legjobb neked, berajzolással, színválasztással!

Previous slide
Next slide

VENDÉGEIM mondták

© 2023 Borzák Renáta e.v. | Minden jog fenntartva