ÜDVÖZÖLLEK WEBOLDALAMON

Borzák Renáta mesterokleveles sminktetováló vagyok

Te is mindennap küzdesz ezzel?

  • folyamatosan rohansz, így nincs időd kellően sminkelni
  • rendszeresen aggódsz azon, hogy elkenődött a sminked
  • sosem sikerülnek egyformára, szimetrikusra a sminkvonalak

És szeretnél...

  • egy megbízható megjelenést hosszú távra
  • időt, pénzt és energiát spórolni naponta
  • megszabadulni a sminkelés mindennapi terhétől

...

Unod már, változtatnál?

A legjobb megoldás számodra a sminktetoválás! Miért?

Mert a sminktetoválással

időt, pénzt és energiát

takarítasz meg, hiszen… 

ahelyett, hogy minden nap sminkelni kelljen magad, nem kell rajzolgatni a szemöldököd, behúzni a tusvonalat, és még rúzsra sem lesz szükséged. Milyen jó lenne reggel úgy felkelni, hogy már kész is vagy, nem?

ahelyett, hogy havi tízezreket költenél műszempillára vagy szemöldöképítésre, vagy a rúzsra, festékre, a sminktetoválás egy egyszeri kiadás, ami akár évekig tart!

ahelyett, hogy azzal vacakolnál, hogy mindig tökéletesre sikerüljenek a vonalak, gyakorlott kezeim alatt a tetoválásod olyan lesz, amilyenre mindig is vágytál és kis frissítéssel évekre megkönnyíti a dolgod!

RÓLAM

BORZÁK RENÁTA

Számomra ez a szakma sorsfordító, ugyanis az első pillanattól fogva éreztem, hogy ez lesz az, ahol kiélhetem kreativitásomat, ahol olyan értéket adhatok a vendégeimnek, amellyel Ők magabiztosabbak lehetnek, hozzá tudok járulni az Ő szépségükhöz és valami “maradandót” tudok alkotni.

Célkitűzésem a szakmában való siker mellett, a hazai és a nemzetközi szintű elismerések megszerzése. Mindenképp olyan magas szintű tudás elérése a cél, ahol a minőség nem megkérdőjelezhető. Mivel személyiségem alapja a precizitás, pontosság, a lelkiismeretesség és a türelem, így jó alapokkal indultam.

MIÉRT ÉN?

Masterclass

Mesterképzéseken megtanult technikákat használok, illetve folyamatos továbbképzéseken veszek részt, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőséggel tudjam ellátni Vendégeimet!

Profizmus

Csak sminktetoválással foglalkozom, életem során több száz sminktetoválást készítettem már. Munkáimat precíz pontossággal, lelkiismeretesen végzem, mert tudom mi a tét!

100%-ban Te

Sminktetoválásaimat egy előzetes konzultáció alapján végzem el, amely során meghatározzuk melyik szín, forma, típus illik hozzád, így a tetoválásod teljes mértkben  Téged fog tükrözni!

Fájdalommentes

A legújabb, legfejlettebb érzéstelenítési módszereket, prémium érzéstelenítőket használok, hogy a sminktetoválás Vendégeimnek semmilyen kellemetlenséget ne okozzon!

Vess véget a smink problémáknak!

MIT GARANTÁLOK?

Milyen lesz a sminktetoválásod?

VENDÉGEIM mondták

Previous slide
Next slide

Kövess be további tartalmakért!

© 2023 Borzák Renáta e.v. | Minden jog fenntartva