masterclass sminktetoválások budán

borzák renáta

sos

Mit értek Masterclass alatt?

Teljesen fájdalommentes

A legújabb, legfejlettebb érzéstelenítési módszereket, prémium érzéstelenítőket használok, hogy a sminktetoválás Vendégeimnek semmi kellemetlenséget ne okozzon

100%-ban Te

Személyre szabott konzultációval kezdem, hogy megértsem igényeidet és elképzeléseidet, amely során látványtervet készítek a kiválasztott színnel, formával

Profizmus

Csak sminktetoválással foglalkozom, életem során több száz sminktetoválást készítettem már. Munkáimat precíz pontossággal, lelkiismeretesen végzem, mert tudom mi a tét!

Masterclass eredmény

… egy ilyen eredmény ⬇

SZEMÖLDÖK

AJAK

SZEMHÉJ

Árak

Szemöldök

Nem tudod melyik lenne a legjobb neked?

Nem baj! A tetoválás során az igényeidhez mérten nézzük meg melyik lenne a legjobb választás számodra! Foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra!

RÓLAM

BORZÁK RENÁTA

Számomra ez a szakma sorsfordító, ugyanis az első pillanattól fogva éreztem, hogy ez lesz az, ahol kiélhetem kreativitásomat, ahol olyan értéket adhatok a vendégeimnek, amellyel Ők magabiztosabbak lehetnek, hozzá tudok járulni az Ő szépségükhöz és valami “maradandót” tudok alkotni.

Célkitűzésem a szakmában való siker mellett, a hazai és a nemzetközi szintű elismerések megszerzése. Mindenképp olyan magas szintű tudás elérése a cél, ahol a minőség nem megkérdőjelezhető. Mivel személyiségem alapja a precizitás, pontosság, a lelkiismeretesség és a türelem, így jó alapokkal indultam.

VENDÉGEIM mondták

Previous slide
Next slide

© 2023 Borzák Renáta e.v. | Minden jog fenntartva