AJAK TETOVÁLÁSOK

AJAK

Látványos átalakulás tartós sminkkel, sminktetoválással

Full Lips

Full Lips ajaktetoválás lényege, hogy rúzsozott hatást keltsünk. Szükség van Full Lips tetoválásra akkor, ha asszimetria merül fel az ajkakat illetően és muszáj optikailag csalni és növelni kell az ajkak formáját (ezt maximum 1 mm-rel lehet). Ilyenkor ugyanis össze kell dolgozni a kontúrt, a „csalt részt”, illetve magát az ajkakat. Ezt csak ezzel a módszerrel kivitelezhető.

Pixy Lips

A Pixy Lips ajaktetoválás lényege, hogy lágyan színezzük az ajkakat, kiemelve azoknak természetes szépségét. A Pixy Lips tartóssága 1,5 év körül van, utána érdemes frissíteni. Ennél a technikánál bátrabban kell használni a színeket, mivel lágyan színezzük, kevesebb sűrűséggel kerül bele pigment.

Ombre Lips

Az Ombre Lips ajaktetoválás lényege, hogy az ajkak szélétől befelé haladva, a megbeszélt színeket összedolgozva tetoválok. A technika számosféle módon alkalmazható, lehet például, hogy egy szín átmenetet alkalmazunk, amely egy sötétebb árnyalatról egy világosabbra visz, de lehet két teljesen különböző szín kombinálásával is elérni az átmenetet. Az ombre lips nagyon népszerűvé vált, mert optikailag teltebbé teszi az ajkakat.

Árak

Tetoválás

Nem tudsz döntni?

Foglalj időpontot egy konzultációra, amely során megbeszéljük melyik tetoválás típus lenne a legjobb neked, berajzolással, színválasztással!

Previous slide
Next slide

VENDÉGEIM mondták

© 2023 Borzák Renáta e.v. | Minden jog fenntartva